“NATION BUILDING IN ACTION: NATIONAL DAY PHOTOGRAPHY CONTEST 2018” TANAM KESEDARAN TENTANG NILAI PERPADUAN DALAM KALANGAN PELAJAR PROGRAM ASASI PENGURUSAN

Khamis, 13 September 2018 – Satu pertandingan fotografi yang bertajuk “Nation Building in Action: National Day Photography Contest 2018” telah disertai oleh pelajar-pelajar Program Asasi Pengurusan sempena dengan sambutan bulan kemerdekaan negara yang ke-61. Aktiviti ini dianjurkan oleh Pusat Asasi Pengurusan dengan kerjasama pensyarah-pensyarah kursus AD0023 Introduction to Nation Bulding.

Continue Reading

PESTA SUKAN MERDEKA ERATKAN HUBUNGAN WARGA INASIS TNB DENGAN PELAJAR PROGRAM ASASI PENGURUSAN

PAP On-line - Pada 8 September 2018 lalu, Exco Sukan, Persatuan Pelajar Asasi Pengurusan telah menganjurkan Pesta Sukan Merdeka sempena sambutan bulan kemerdekaan Malaysia ke-61. Pesta sukan tersebut diadakan bertujuan untuk mengeratkan hubungan di antara 204 orang pelajar Program Asasi Pengurusan dengan Pengetua dan Felo Inasis Tenaga Nasional Berhad (TNB).  Selain itu, program berbentuk riadah dan permainan sukan tersebut dapat membentuk semangat berpasukan dalam kalangan pelajar serta dapat menyihatkan tubuh badan.

Continue Reading