“TALENT DEVELOPMENT” – LATIH PELAJAR PROGRAM ASASI PENGURUSAN MILIKI MINDA “GROWTH MIND SET”

PAP On-line:            Profesor Dr. Rosna Awang Hashim, Profesor Psikologi Pendidikan, Pusat Pengajian Pendidikan dan Bahasa Moden dan mantan Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa), Universiti Utara Malaysia, telah diundang oleh Pusat Asasi Pengurusan bagi menyampaikan syarahan khas bertajuk “Talent Development” kepada para pelajar Program Asasi Pengurusan baru-baru ini.

Continue Reading

CERAMAH ‘INDAHNYA PERGAULAN BERSULAMKAN IMAN’ BERSAMA USTAZ ADNIN BIN ROSLAN, PENGASAS TARBIAH SENTAP

PAP ONLINE :  Seramai 175 orang pelajar Asasi Pengurusan UUM telah menghadiri ceramah yang disampaikan oleh Ustaz Adnin Bin Roslan anjuran Exco Kerohanian, Persatuan Pelajar Asasi Pengurusan pada 2 November 2016 lalu bertempat di Dewan Seminar 2, SQS. Sesi perkongsian ilmu yang bertajuk “Indahnya Pergaulan Bersulamkan Iman” yang berlangsung selama dua jam setengah tidak terasa kerana kepetahan Ustaz Adnin menyampaikan ceramah.

Continue Reading